Met duurzame producten,

blijvend succesvol.


Ontdek de houtoplossingen van SIEGENIA

Hout van goede kwaliteit voldoet van nature aan iedere eis. Door dit te combineren met de oplossingen van SIEGENIA ontstaat het comfort welke ruimtes echt tot leven brengt. De beslagsystemen van SIEGENIA bevatten namelijk meer dan een eeuw aan expertise en innovatie. Bovendien zijn ze ontwikkeld voor hout. Zo creëren we hoogwaardige oplossingen. Lees hieronder verder voor meer informatie.

Hout biedt eindeloos veel mogelijkheden. Dit maakt het voor ons meer dan een materiaal; het is onze passie. Al meer dan 100 jaar lang is het de basis van onze innovaties. De productie van hoogwaardige ramen en deuren begint tenslotte bij dit natuurlijke materiaal. We combineren deze passie met de liefde voor het beslagdetail. Hierdoor ontstaan innovatieve systemen met duurzame producten die langdurig succesvol zijn. Of het nu gaat om ramen met verhoogde inbraakwering, ingangsdeuren met automatisch sluitsysteem of slimme Smart-Home-systemen: met SIEGENIA bereikt u meer kwaliteit en veelzijdigheid met minder kosten en onderdelen. Dat ligt bijvoorbeeld aan de unieke comfort-paddestoelnok, die toleranties op het raam automatisch compenseert. Aan het modulesysteem voor deurbeslag, dat u met slimme rastermaten diverse opties biedt. Maar ook aan de intelligente ventilatie- en aandrijfsystemen, die de sleutel tot nieuwe markten zijn.

Meer competentie onder één dak:
SIEGENIA voor hout.

Klik op de icoontjes voor meer informatie

Deursystemen

Een complete serie moderne KFV-meerpuntssluitingen en intelligente sluitsystemen.

Van insteekslot tot meerpuntssluitingen voor tweevleugelige vluchtdeuren en toegangscontrolesystemen. De diversiteit aan oplossingen van hoogwaardige sluitsystemen zorgt voor meer productiviteit voor u en voor meer veelzijdigheid voor uw klanten. Het slimme modulesysteem met uniforme rastermaten maakt dat u de verschillende producten en series eenvoudig met elkaar kunt combineren.

Raamsystemen

Geavanceerde TITAN-raambeslagen voor hoogwaardige ramen en maximale efficiëntie.

TITAN-raambeslagen zijn volledig op de nieuwste comfort-, design- en veiligheidseisen afgestemd. Dit beslag zorgt ervoor dat het werkproces nog efficiënter wordt. Innovatieve productdetails, zoals de TITAN comfort-paddestoelnok ver­korten uw montagetijden en zorgen voor een strakkere logistiek. Met de inbraakwering tot RC3 en het veelzijdige toebehoren voldoet u gegarandeerd aan de wensen van de klant.

Comfortsystemen

Toekomstgerichte Smart-Home-oplossingen voor het ruimtelijke comfort van morgen.

Of u nu kiest voor hoogwaardige raam- en wandventilatoren, gemotoriseerde aandrijvingen of slimme sensoren voor elektronische controle: met SIEGENIA heeft u uw klanten altijd meer te bieden. Onder andere een goed gecontroleerd, rustig en gezond binnenklimaat met onze ventilatiesystemen. Door de hoge warmteterugwinning zorgt dit systeem tevens voor energiebesparing.


image

SIEGENIA GROEP Benelux | Ramgatseweg 15 | 4941 VN Raamdonksveer www.siegenia.com | +31 6 13 14 3773 Facebook | LinkedIn | Instagram