CREATING INNOVATION met MACO

MACO is opgericht in 1947 in Oostenrijk en is één van de wereldmarktleiders op het gebied van raam-, deur- en hefschuifsystemen. De productie van de hoogwaardige producten vindt uitsluitend plaats in Oostenrijk. Er wordt gewerkt volgens economische, ecologische en sociale regels. Hiermee wordt een sterke basis gecreëerd voor succesvol duurzaam ondernemen voor klanten en de MACO groep.

SYNERGIE De term ‘Creating Innovation’ wordt in alle lagen van het bedrijf gebruikt. De innovatie beslaat slimme oplossingen voor de marktbehoefte maar ook innovatie in de productie en digitalisering in de breedste zin. Het systeem bestemt voor deuren, ramen en hefschuif elementen biedt een wereld van functies en oplossingen die in perfecte harmonie moeten functioneren en synergetisch zijn. Door het bieden van innovatieve systeem- en beveiligingsoplossingen, kan de MACO partner genieten van een compleet pakket rondom deur en raam.

SAMENWERKING Naast kwaliteitsproducten en innovatie schrijft MACO SAMENWERKING met hoofdletters. Om goede SAMENWERKING te organiseren tussen markt, producten en bedrijven, zijn mensen nodig die kunnen verbinden. MACO heeft zowel in Nederland als in België een verkoopkantoor en een Nederlands magazijn. Hiermee staat MACO dicht bij de markt. Er is altijd een aanspreekpunt en er wordt gezorgd voor de markt door het bieden van goede adviezen en after sales. De buiten- en binnendienst mensen in Nederland en België, samen met de productmanagers die verantwoordelijk zijn voor het productassortiment van MACO BENELUX, zorgen voor technische kennis en het benutten van marktkansen.

ONTWIKKELEN Innovaties en nationale ontwikkelingen worden nauwlettend gevolgd en geïntegreerd. De producten en oplossingen voldoen aan belangrijke normen die gesteld worden in de lokale markten. Door te profiteren van wereldwijde kennis vanuit de totale organisatie is men als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen. Na filtering en de combinatie van nationale ontwikkelingen worden interessante producten en oplossingen tot stand gebracht. Think global maar act local.

TOTAAL AANBOD MACO is een totaal aanbieder en biedt veel verschillende totaal oplossingen voor houten en kunststof systemen. De belangrijkste ontwikkelingen zijn op het gebied van implementatie en gebruikersgemak. Hierbij moet men denken aan veel verschillende gebieden zoals energiebesparing, ventilatie, tochtvrij, geluidsdicht, wind- en weerbestendigheid (Pascal), toegangscontrolesystemen, hoge inbraakwerendheid en beveiliging, barrière vrijheid, prettige, slimme en soepele bediening, volledig verdekt bouwen, optisch mooi, design, hoge functionaliteit, smart home integratie, intelligente sensoren, goede geometrie, voldoen aan belangrijke internationale en nationale certificeringen.

PRODUCTEN De hoofdproductgroepen waarin bovenstaande functionaliteiten zijn verenigd, zijn: MACO Multi (raambeslag), MACO Protect (meerpuntsvergrendeling), MACO Rail Systems (hefschuifsystemen) en MACO Dorpels (GFK dorpels). MACO biedt CREATING INNOVATION in SAMENWERKING met haar partners.

Klik op de foto's voor meer informatie

image

Totaal systeem

image

Hefschuif

image

Deuren

image

Raam

image
image

MACO Beschläge B.V. | Stikkenweg 60 | 7021 BN Zelhem www.maco.eu | verkoop@maco.eu | +31 314 659700 LinkedIn | YouTube