CREATING INNOVATION met MACO

MACO is opgericht in 1947 in Oostenrijk en is één van de wereldmarktleiders op het gebied van raam-, deur- en hefschuifsystemen. De productie van de hoogwaardige producten vindt uitsluitend plaats in Oostenrijk. Er wordt gewerkt volgens economische, ecologische en sociale regels. Hiermee wordt een sterke basis gecreëerd voor succesvol duurzaam ondernemen voor klanten en de MACO groep.

De term ‘Creating Innovation’ wordt in alle lagen van het bedrijf gebruikt. De innovatie beslaat slimme oplossingen voor de marktbehoefte maar ook innovatie in de productie en digitalisering in de breedste zin. Het systeem bestemt voor deuren, ramen en hefschuif elementen biedt een wereld van functies en oplossingen die in perfecte harmonie moeten functioneren. Door het bieden van innovatieve systeem- en beveiligingsoplossingen, kan de MACO partner genieten van een compleet pakket rondom deur en raam.

Naast kwaliteitsproducten en innovatie schrijft MACO samenwerking met hoofdletters. Om goede samenwerking te organiseren tussen markt, producten en bedrijven zijn mensen nodig die kunnen verbinden. MACO heeft zowel in Nederland als in België een verkoopkantoor en een Nederlands magazijn. Hiermee staat MACO dicht bij de markt. Er is altijd een aanspreekpunt en er wordt gezorgd voor de markt door het bieden van goede adviezen en after sales. De buiten- en binnendienst mensen in Nederland en België, samen met de productmanagers die verantwoordelijk zijn voor het productassortiment van MACO BENELUX, zorgen voor technische kennis en over het benutten van marktkansen.

Zo zorgt MACO voor partnership en kunnen innovaties en nationale ontwikkelingen nauwlettend gevolgd en geïntegreerd worden. De producten en oplossingen voldoen aan belangrijke normen die gesteld worden in de lokale markten en iedereen wordt aangesproken in zijn eigen taal. Door te profiteren van wereldwijde kennis vanuit de totale organisatie is men als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen. Na filtering en de combinatie van nationale ontwikkelingen worden interessante producten en oplossingen tot stand gebracht. Think global maar act local.

MACO is een totaal aanbieder en biedt veel verschillende totaal oplossingen voor systemen. De belangrijkste ontwikkelingen zijn op het gebied van implementatie en gebruikersgemak. Hierbij moet men denken aan veel verschillende gebieden zoals energiebesparing, ventilatie, tochtvrij, geluidsdicht, wind- en weerbestendigheid (Pascal), toegangscontrolesystemen, hoge inbraakwerendheid en beveiliging, barrière vrijheid, prettige, slimme en soepele bediening, volledig verdekt bouwen, optisch mooi, design, hoge functionaliteit, smart home integratie, intelligente sensoren, goede geometrie, voldoen aan belangrijke internationale en nationale certificeringen. De hoofdproductgroepen waarin bovenstaande functionaliteiten zijn verenigd zijn: MACO MULTI (raambeslag), MACO PROTECT (meerpuntsvergrendeling), MACO RAIL SYSTEMS (hefschuifsystemen) en MACO DORPELS (GFK dorpels). MACO biedt CREATING INNOVATION in samenwerking met haar partners.

image

Klik op de foto voor meer informatie

image
image
image
image
image

MACO Beschläge B.V. | Stikkenweg 60 | 7021 BN Zelhem www.maco.eu | verkoop@maco.eu | +31 314 659700 LinkedIn | YouTube