Lecot Nederland zweert bij duurzame relaties

Lecot (in Heule en Maaseik) is uitgegroeid van klein ijzerwarenwinkeltje tot de grootste Belgische speler op gebied van ijzerwaren, bouwbeslag, gereedschappen en persoonlijke beschermingsmiddelen, met een sterke vertegenwoordiging op de Nederlandse markt. Van startup in 1996, verwierf Bouwbeslag Partners (BBP) in Best, nabij Eindhoven, een toonaangevende positie op gebied van kozijntechniek in de Nederlandse markt. In 2018 neemt BBP de naam van haar moederbedrijf aan en gaan ze samen verder onder de naam Lecot. Ons bedrijf bestaat meer dan 130 jaar, met een vierde generatie medewerkers en klanten.

Als familiale onderneming zweren we bij duurzame relaties. We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen. We verlangen kwaliteit van onze medewerkers en onze leveranciers, en doen al het mogelijke om onze beloftes te houden. Wij willen de sterke schakel zijn voor al wie actief is in de bouwindustrie.

Lecot heeft een sterke reputatie opgebouwd in de raam- en deurindustrie, zowel in hout, PVC en aluminium. In de loop der jaren hebben we een enorme expertise opgebouwd waardoor onze vertegenwoordigers en binnendienstmedewerkers altijd het beste advies kunnen geven. Wij geven de ondersteuning en advies die nodig zijn bij het zoeken naar speciale oplossingen, zodat u ontzorgt bent.

De snel toegankelijke, uitgebreidde eigen voorraad én de kennis van de leveranciersmarkt maken dat we zonder terughoudendheid over een totaaloplossing voor alle gevelbouwers kunnen spreken.

Bekijk hier onze videoreportage

Naast producten en expertise is er ook een nieuwe rol weggelegd voor Lecot, dat zowel de klanten, de handel en de diversiteit aan softwarepakketten met elkaar verbindt. Wij hebben een eigen medewerker die zichtgespecialiseerd heeft in de belangrijkste softwarepakketten voor de productie van schrijnwerk, zoals bijvoorbeeld Orgadata. We werken hierbij nauw samen met de softwarebedrijven die deze pakketten ontwikkelen. Het eindresultaat is dat u, voor de producten die u bij ons koopt, de productgegevens naadloos kunt invoeren in uw eigen pakketten. Als u er klaar voor bent, bieden wij u de mogelijkheid om bestellingen te plaatsen via uw eigen magazijn- en/of artikelnummers. Dit kan via easy scanning, maar in een verder gevorderd stadium ook via EDI. U scant de magazijnlabels en de scanner stuurt de info draadloos door naar Lecot.

image

Lecot Nederland | IBC Weg 12 | 5683 PK Best

Lecot België | Vier Linden 7 | 8501 Heule (Kortrijk)

Lecot België | Renkoven 2 | 3680 Maaseik www.lecot.nl | www.lecot.be | Facebook | LinkedIn | YouTube