Maatwerkbladen van Dekker Zevenhuizen


Veel keukens zijn voorzien van de producten van Dekker. Denk aan het keukenblad, spoelbak en kraan. Daarnaast levert Dekker ook aanverwante producten zoals meubilair en vensterbanken, en is het partner van architecten en interieurdesigners bij speciale projecten en kun je onze producten ook terugvinden in hotels, kantines, ziekenhuizen, etc.


Dekker Zevenhuizen is een echt familiebedrijf, en continuïteit is ons belangrijkste doel. Daarom is maatschappelijk verantwoord ondernemen voor ons een vanzelfsprekendheid. We zijn niet gericht op kortetermijnwinsten en -opbrengsten, maar willen tegemoetkomen aan de vraag van nu zonder de behoeftevoorziening van toekomstige generaties in het gedrang te brengen.

Duurzaam plaatmateriaal

Al in 2011 heeft Dekker Zevenhuizen een duurzaam plaatmateriaal voor keukenbladen geïntroduceerd: Greengridz. Een Nederlands fabricaat dat ook in de sociale woningbouw gebruikt wordt, en inmiddels het meest verkochte keukenblad is.

Greengridz: drie keer voordeel Greengridz is de afgelopen jaren stap voor stap dóórontwikkeld. Het is zelfs een betere optie geworden dan multiplex. Niet alleen omdat het ‘groener’ is, maar ook omdat het betere functionele eigenschappen heeft. Daarnaast is het voordeliger dan het traditionele basismateriaal. Deze drie factoren ‒ duurzamer, beter en voordeliger ‒ dragen bij aan het bewezen succes van Greengridz.

1) Kleine ecologische voetafdruk Greengridz draagt het FSC®-keurmerk, heeft een kleine ecologische voetafdruk en is 100% biodegradable. Het productieproces is milieuvriendelijk, en er is 60% minder CO2-uitstoot dan bij multiplex. 2) Ideaal in de keuken Het stevige raster van hdf is stootvaster en watervaster dan andere basismaterialen van hout. De platen zijn in groot formaat leverbaar. Ideaal voor de keuken, dus. 3) Oneindig veel kleuren mogelijk Het mooie is: Greengridz is gunstig geprijsd. En luistert het nauw met de kleur? Geen probleem. Het kan worden afgewerkt met TopLaminaat, DecorTop en Fenix NTM.

Bewezen succes Dat Greengridz het meest verkochte blad is, bewijst dat duurzaamheid tot succesvolle resultaten kan leiden. In 2015 heeft Greengridz de Nationale Innovatie- en Duurzaamheidsprijs Wonen van Voorlichtingsbureau Wonen gewonnen. En in 2020 is Dekker met Greengridz in de duurzame Hall of Fame opgenomen. Dit initiatief van Stichting MVO-Register inspireert ook andere bedrijven om duurzaam te ondernemen.

Inspiratie showroom voor de keuken en badkamer

Het Dekker Trend Centre (DTC) is een 900 m2 tellende showroom waar je het hele jaar door de laatste ontwikkelingen op het gebied van keukens en badkamers kunt bekijken. Het DTC staat naast de fabriek van Dekker Zevenhuizen waar maatwerkbladen voor de keuken en badkamer worden gemaakt.

In het DTC vind je de nieuwste keuken- en badkamertrends, alle kleuren en materialen voor maatwerk keukenbladen en wastafels en andere accessoires van Dekker Zevenhuizen. Ook Arpa, Wave, Steel Cucine en Selsiuz presenteren de laatste trends op het gebied van afzuigkappen, fornuizen en kokendwaterkranen.

Trendvideo 2021

Trendforecaster Monique van der Reijden zal je langs de keukentrends voor 2021 'Rural Chic' en 'Soft Stream’ leiden, en laten zien hoe deze zijn vertaald naar onze nieuwste noviteiten in kleur, materiaal, structuren en vormgeving.

image

Dekker Zevenhuizen B.V. | Nijverheidscentrum 2 | 2761 JP Zevenhuizen www.dekkerzevenhuizen.nl Facebook | Twitter | Instagram

Interessant artikel? Deel het verder!